MÁTYÁS VENDÉGHÁZ - FÜZESGYARMAT

   

A LEGJOBB VÁLASZTÁS, HA NÁLUNK FOGLAL!

A Mátyás Vendégházat 2017 óta működtetjük. Az eddigi visszajelzések alapján nagyon kedvelik a vendégeink. Mind a munkavégzés céljából, mind az üdülés miatt ideérkező turisták kényelmesen pihenhetnek itt. Minden szobánk rendelkezik fürdőszobával, s felszerelt konyhát is biztosítunk, ahol akár 15 fő is kényelmesen elfér. A konyhában található kávégép, hűtők és mosógép is. Az udvaron nyáron merev falú medence, nyugányak, hintaágy és pihenőpadok szolgálják vendégeink kényelmét.

A Kastélypark Fürdő 1 200 m-re található, mely egy kényelmes séta, de előzetes egyeztetéssel, akár kerékpárt is biztosítunk. Van wifi, TV, nagy kert gyümölcsfákkal.

Vendégházunkban a szálláson kívül egyéb szolgáltatásokat is kínálunk a regenerálódása érdekében, melyekről ide kattintva tudhat meg további információkat.

Szeretettel ajánljuk figyelmébe ÉLETERŐ-NÖVELŐ MŰHELYÜNKET is.

A térségi programlehetőségek feltérképezésében szívesen segítünk! 

Itt egy filmet tekinthet meg térségünkről.

NTAK regisztrációs szám: EG19007536 

 A szálláshely típusa: MAGÁNSZÁLLÁSHELY

ÜZEMELTETŐ: Tőkésné Gali Mónika e.v.

    

Kérjen árajánlatot, vagy küldje el foglalását. Az üzenetben írja meg az érkezés és távozás időpontját. Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ha mégis telefonon szeretne kapcsolatba kerülni velünk, akkor ezen a számon érhet el bennünket:
+36303723634; +36302896342; 
Mi sms-helyett a viberen, vagy a watsupp-on küldünk üzeneteket.

    

Fontos információk:
Érkezés előtt kérjük fél órával értesítsen bennünket telefonon a becsekkolás pontos időpontjáról, mivel nem tartózkodunk folyamatosan a szálláshelyen. Ha rendelkezésünkre bocsátja az e-mail címét, tudunk Önnek egy linket küldeni, amelyen Ön akár a telefonján keresztül is el tudja végezni a szálláshelyi regisztrációt.
Ha kisállattal (kutya-macska) érkezik, akkor fontos kérésünk, hogy a kisállat csak a hozott, saját fekhelyét használhatja. Tilos az állatot felengedni a fekhelyekre, vagy a fürdőszobába beengedni. Kérjük, csak szobatiszta állatot hozzon! Vedlésben lévő állatot nem fogadunk. Amennyiben a fenti kérésünk nem kerül betartásra, fenntartjuk a jogot a szállás szolgáltatás visszamondására, vagy takarítási-fertőtlenítési felár felszámítására.

    

© 2021 Gali Mónika - turisztikai élmény-szakértő;
e-mail: matyas21vendeghaz@gmail.com
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!