MÁTYÁS VENDÉGHÁZ - FÜZESGYARMAT

   

A LEGJOBB VÁLASZTÁS, HA NÁLUNK FOGLAL!

A Mátyás Vendégházat 2017 óta működtetjük. Az eddigi visszajelzések alapján nagyon kedvelik a szálláshelyet a vendégeink. Mind a munkavégzés céljából, mind az üdülés miatt ideérkező turisták kényelmesen pihenhetnek itt. Kiváló helyszíne lehet a selfness programoknak és az üdülés miatt ideérkező turisták kényelmes pihenésének. Minden szobához saját fürdőszoba tartozik. A szobák felszereltsége egyszerű az alapvető igényeknek megfelelő. A fenyőágyak rugalmas matraccal, billerbeck ágyneművel kényelmes pihenést biztosítanak. Az ágyneműhuzat és a törölköző alapfelszereltséghez tartozik. Kiemelt figyelmet fordítunk a tisztaságra és a higiéniára. Ingyenes wifi és alapszintű TV szolgáltatás is biztosított.

A vendégeink részére közös, igényesen felszerelt konyhát is található, ahol akár 15 fő is kényelmesen elfér. A konyhában kávégép, hűtők és mosógép is van.

A szobákhoz a kültéri pihenésre lehetőséget biztosító asztalok, padok és kerti székek is találhatóak. Az udvaron nyáron merev falú medence, nyugágyak, hintaágy és pihenőpadok szolgálják vendégek kényelmét. Az ideérkező vendég elvonulhat, meditálhat, feltöltődhet a gyümölcsfákkal teleültetett udvaron.

A Kastélypark Fürdő 1 200 m-re található, mely egy kényelmes séta, de előzetes egyeztetéssel, akár kerékpárt is biztosítunk. Van wifi, TV, nagy kert gyümölcsfákkal.

Vendégházunkban a szálláson kívül egyéb szolgáltatásokat is kínálunk a regenerálódása érdekében, melyekről ide kattintva tudhat meg további információkat.

Szeretettel ajánljuk figyelmébe ÉLETERŐ-NÖVELŐ MŰHELYÜNKET is.

A térségi programlehetőségek feltérképezésében szívesen segítünk! 

Itt egy filmet tekinthet meg térségünkről.

NTAK regisztrációs szám: MA22047451  

 A szálláshely típusa: MAGÁNSZÁLLÁSHELY

ÜZEMELTETŐ: Tőkésné Gali Mónika e.v.

    

Kérjen árajánlatot, vagy küldje el foglalását. Az üzenetben írja meg az érkezés és távozás időpontját. Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ha mégis telefonon szeretne kapcsolatba kerülni velünk, akkor ezen a számon érhet el bennünket:
+36303723634; +36302896342; 
Mi sms-helyett a viberen, vagy a watsupp-on küldünk üzeneteket.

    

Fontos információk:
Érkezés előtt kérjük fél órával értesítsen bennünket telefonon a becsekkolás pontos időpontjáról, mivel nem tartózkodunk folyamatosan a szálláshelyen. Ha rendelkezésünkre bocsátja az e-mail címét, tudunk Önnek egy linket küldeni, amelyen Ön akár a telefonján keresztül is el tudja végezni a szálláshelyi regisztrációt.
Ha kisállattal (kutya-macska) érkezik, akkor fontos kérésünk, hogy a kisállat csak a hozott, saját fekhelyét használhatja. Tilos az állatot felengedni a fekhelyekre, vagy a fürdőszobába beengedni. Kérjük, csak szobatiszta állatot hozzon! Vedlésben lévő állatot nem fogadunk. Amennyiben a fenti kérésünk nem kerül betartásra, fenntartjuk a jogot a szállás szolgáltatás visszamondására, vagy takarítási-fertőtlenítési felár felszámítására.

    

© 2021 Gali Mónika - turisztikai élmény-szakértő;
e-mail: matyas21vendeghaz@gmail.com
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el