ÉLETERŐ-NÖVELŐ MŰHELY

Szolgáltatások

SZEMÉLYRE SZABOTT FREKVENCIA TERÁPIA HEALY-VEL

A Healy Németországból származó, magunkon viselhető egyénre szabott, II.a orvosi minősítésű frekvenciaterápiás eszköz.
A műszer elemzés alapján, az adott személy állapotának megfelelő frekvenciákat sugároz.

https://www.youtube.com/watch?v=8EI5_VUr_rA&ab_channel=MagdolnaWeldin

A Healy Bio-Rezonancia Frekvencia Terápiás Mobil a legújabb alternatív gyógyászati technológia, orvosi műszer engedéllyel.

Napi rendszerességgel használva helyreállítja a sejtek működését, felgyorsítja a regenerálódási folyamatokat.

Krónikus fájdalmak, fibromyalgia, csontvázi fájdalmak és migrén kezelésére, depresszió, félelmi állapotok és ezzel kapcsolatos alvászavarok kezelésére.

Mi a Healy háttere?

A TIMEWAVER nevű német cég orvosok és természetgyógyászok számára 12 éve gyárt frekvencia-terápiás készülékeket.
Több mint 2000 Orvos és terapeuta, több mint 40 országból, több mint 500000 Orvosi és természetgyógyászati kezelés alkalmazásának gyakorlati tapasztalatát gyűjtötték össze internetes orvosi felhő szolgáltatással, és a technológiát az eredmények alapján folyamatosan finomhangolták.

Hogyan működik?
Bekapcsoláskor leszkenneli a személy frekvenciáit, kielemzi az épp aktuális állapotát, és ezt az eredményt kalkulálva állítja össze a legmegfelelőbb mikroáramú elektromágneses frekvencia terápiát.
A kisugárzott frekvenciák segítségével optimalizálja a sejtmembránok feszültségét.

Ez helyreállítja a sejtek anyagcsere folyamatait, és a sejtek funkcionalitásának teljességét.


Miért van szükségünk a tápláló rezgésekre?

Csak annyira vagyunk egészségesek, amennyire a sejtjeink egészségesek és amennyire azok egymással kommunikálni képesek. A sejt egészségét tehát egyetlen egyszerű paraméterrel meghatározható: a sejtmembrán elektromos feszültségével.
A sejtmembrán-feszültség modell szerint a sejt ideális feszültsége -70 mV, és így elegendő energiája van az életben maradásához és a többi sejttel való kommunikációjához. Betegség esetén ez a feszültség gyakran -50 mV értékre csökken. A -40 mV értéknél fájdalom és gyulladás kezd fellépni.
Becker és Nordenstrom szerint -15 mV érték az a küszöb, amely alatt a sejt tumorsejtté alakulhat. A Healy-vel a sejtmembrán feszültsége az ideális értékre állítható vissza.

Hogyan zajlik egy kezelés és mennyi ideig tart?

Legalább 1,5 órát kell a kezelésre szánni. Egy rövid ismerkedés és helyzetfeltárás után kiválasztjuk a terápiás programot. Míg a frekvenciák futnak, addig a kliens kellemesen pihenhet, vagy olvashat.

És itt van két kisfilm a Healy-ről

Aranyciklus programok:

 https://vimeo.com/356239420 

Szisztémás programok:

https://vimeo.com/356223153   

Gyere, próbáld ki!

Ár: 15 000 Ft/óra

Bérletben (5 alkalom): 50 000 Ft

Bejelentkezés:

Tőkésné Gali Mónika - +36-30-372-3634

e-mail: smilesmoni@gmail.com

Kezelések helyszíne:  

Füzesgyarmat és Debrecen

............................................................................

TIPP!

Foglaljon szállást a Mátyás Vendégházba, vagy a Kiskastély Fogadóba legalább 3 éjszakára és válassza a MEGÚJULÁS CSOMAGOT. 

Tartalma (foglalható min. 2 főtől): 42 500 Ft/fő

 • szállás 3 éjszakára 
 • 2 db fürdőbelépő
 • kerékpár kölcsönzés 1 alkalommal
 • 1 alkalom élethelyzet elemzés
 • 1 alkalom Healy kezelés
 • + ajándék 1 db bars kezelés 

 ACCES BARS KEZELÉS


"A BAR-jaid futattása által, elkezdesz jobban jelen lenni az életedben, és a múlt nem vetül rá többé a jövőre, ahogy eddig. A BAR-jaid futtatása által konkrétan megváltoztatod a valószínűségeket, jövőbeli lehetőségekre!"

Gary Douglas

A gyógyító technikát húsz évvel ezelőtt Gary Douglas alapozta meg.


Mi az a bars kezelés? Itt egy összefoglaló videó: https://www.youtube.com/watch?v=zJ3hSvYvjuk&ab_channel=Ang%C3%A9laMK.K.Ang%C3%A9laMK.K. 

Tudtad, hogy 32 energiapont van a fejeden, amelyek körkörösen és hosszanti irányban futnak? Minden életterületünknek - legyen szó a szexualitásról, a pénzről, a kreativitásról, a testünkről, a kapcsolatainkról, az életformákról, örömről, szomorúságról - van egy pontja, ami "elmenti" az adott életterülethez tartozó gondolatainkat, elképzeléseinket, hitrendszerünket, hiedelmeinket, amik aztán blokkolják az adott életterület kiegyensúlyozott működését. Ám ha a 32 energiapontot megérintjük, törlődnek a "korlátozó" beidegződések, és lehetőségünk nyílik régi sémáinkat felülírni. A kezelés során az agyhullámok lelassulnak, ezáltal a megszokott viselkedési minták, hitrendszerek hozzáférhetők lesznek.

Dr. Jeffrey L. Fannin agykutató ebben a videóban bemutatja, hogy mi történik az agyban a Bars kezelés előtt és után. ( a fogaskerékre kattintva állítható át a felirat magyarra:  https://www.youtube.com/watch?v=DgGbFRjqQPk&t=2s&ab_channel=AccessConsciousness

Gyakran nem is vagyunk tudatában, de a rögzült minták nem engedik, hogy a dolgokat a maguk valójában lássuk, így tehetetlenné válunk, és képtelenek vagyunk megváltoztatni azt, amit szeretnénk. Ez az állapot arra kényszerít minket, hogy jelen állapotunk traumája, drámája, zaklatottsága és intrikája szerint működjünk, egy helyben toporogjunk. Ez a kezelés hozzájárul, hogy változást idézzen elő: a 32 pont gyengéd érintésével erőfeszítés nélkül el lehet engedni mindazt, ami miatt képtelenek vagyunk a be- és elfogadásra.

A cél, hogy kikapcsoljuk a tudatos elmét, hogy ítélkezések nélkül éljünk, anélkül, hogy bármit is megbélyegeznék a jó és rossz címkével. Fontos, hogy kérdésekben éljek, mert ezek nyitják meg a teret, és hozzák el a lehetőségeket: Hogy lehetne ennél is jobb? Mi más is lehetséges? Mi az, ami megakadályoz a célom elérésében? Mi a hasznom ebből? Kié ez az érzés, amit most érzek?

Kinek ajánlott ez a kezelés?

 • Annak, aki szeretne megszabadulni a stressztől;

 • Annak, aki testi könnyedségre, jó érzésre vágyik;
 • Annak, aki szeretne jobban aludni és kipihentebben ébredni;
 • Annak, aki vizsgadrukktól szenved, szeretne relaxálni;
 • Annak, aki várandós aki jobb, boldogabb, gazdagabb életet szeretne;
 • Annak, aki a jelenben szeretne élni és a múltat elengedni; feloldani a mentális, érzelmi, fizikai és energetikai blokkokat, amik beragadva tartanak;
 • Annak, akik több lehetőséget szeretne teremteni az életben;
 • Annak, aki beragadt egy élethelyzetbe és szeretne kiutat találni;
 • Neked! Aki kíváncsi vagy és valmi mást szeretnél, mint ami most van :) !

Hogyan zajlik egy kezelés és mennyi ideig tart?

A kezelés 1, 1,5 órát vesz igénybe, mely során a vendég fekszik a masszázságyon a és a kezelő 32 ponton érinti az ő fejét.

Legrosszabb esetben is egy pihentető élményt nyújt. A legjobb esetben az egész életed megváltozik!

Gyere, próbáld ki!

Ár: 15 000 Ft/óra

Bérletben (5 alkalom): 50 000 Ft

Bejelentkezés:

Tőkésné Gali Mónika - +36-30-372-3634

Kezelések helyszíne:

Füzesgyarmat és Debrecen

ERŐ ÉS KÖNNYEDSÉG

ÉLETVEZETÉS MENTORÁLÁS; FACILITÁLÁS

LIFE -FORCE COACHING

Az életünk folyamatosan változik, újabb és újabb kihívásokkal szembesülünk, amelyekre megoldást kell találni. Hiszem, hogy minden emberben ott rejtőzik az erő, mely a következő lépéshez segíti, viszont a napi feladatok sűrűjében, vagy az elkeseredettség szorításában előfordul, hogy egyedül nem látjuk meg a kivezető utat.

Az ÉLETERŐ-NÖVELŐ MŰHELY, egy olyan tér, ahol megtapasztalható, "visszatanulható" az, hogy hogyan lehet erősnek lenni könnyedén. Különböző módszerek és eszközök által begyakoroljuk, hogy hogyan bánjunk jobban magunkkal és a partnereinkkel, javítsunk a kommunikációnkon, a kapcsolatainkon, s hogy megértsünk másokat és értsenek bennünket.

Minél tudatosabbak vagyunk, annál hatékonyabban választunk, s kevésbé szaladunk bele olyan helyzetekbe, ahol rá vagyunk kényszerítve dolgokra. Ha tudjuk, felfedezzük, hogy mi működik nekünk, ha merünk beleállni az erőnkbe, ha használjuk a képességeinket, az életünkben egyre több lesz a könnyedség.

 • Téged mi tesz erőssé? 
 • Mikor érezted azt, hogy beleálltál az erődbe és könnyedséggel teremtettél, létrehoztál valamit? 
 • Ezt milyen gyakran tudod megtenni?
 • Mikor, kinek, vagy minek adtad ki az erődet, minek a hatása alatt vagy?
 •  Hozzájárulás-e amit nap-mint nap teszel ahhoz, amit elérni szeretnél az életedben? 
 •  Hol folyik el az energiád?

Meglepődsz majd, milyen elsöprő változást hoz az életedbe, ha tudatosítod, hogy hol folyik el az energiád, s ha egyre többször önmagadat, a neked működő dolgokat választod.

Kalandozásra hívlak, amely során tudatosítjuk a problémát, majd elkezdjük feloldani a beidegződéseinket, a múltból hozott sémákat.  Ez az út nem mindíg könnyű, de én itt leszek veled - ha kéred és támogatlak, amikor megtorpansz, hogy rövidebb idő alatt elérhesd a kitűzött céljaidat.

Neked mi az, az életedben, amit szeretnél megváltoztatni?

Milyen élethelyzetekben lehet gyors és hatékony a közös munka?

 • pályaválasztáshoz, iskolai-családi konfliktusok kezeléséhez, célok megtalálásához, önbizalom fejlesztésére, tanulási nehézségek oldására;
 • túllendülni a nehézségeken, az optimális időgazdálkodáshoz, a szeretetteljes kommunikációhoz, stresszkezeléshez, képességei fejlesztéséhez;
 • motiváció növeléséhez, munkahelyi együttműködési készségek fejlesztésére, csapatépítéshez, a hatékony kommunikációhoz, az értő figyelem fejlesztésére;
 • a magány oldására, a vidámság növeléséhez, a belső harmóniához, a memória fejlesztéséhez;
 • döntés támogatáshoz, a változások könnyed kezeléséhez, bátorságot gyűjteni, jelen lenni, menni, vagy maradni, élethelyzetekben;
 • vállalkozás indításhoz, vagy egy új élethelyzet beindításánál;  
 • ha szeretnél életmódot változtatni, lefogyni, vagy leszokni a dohányzásról;

Hogyan zajlik egy mentorálás alkalom és mennyi ideig tart?

Az ülés 1, 1,5 órát vesz igénybe. A találkozás lehet személyes, vagy on-line. A személyes találkozás lehet nálam a coaching szobában, vagy egy közösen egyeztetett helyszínen. A kliens ül, vagy választhatja a sétát is. A gyorsabb haladás érdekében - ha az ügyfél választja -  feladatlapok által tárjuk fel a problémát és a lehetséges megoldásokat, illetve tervet készítünk a cél eléréséhez.

Gyere, próbáld ki!

Ár: 15 000 Ft/óra;

KEZDŐ ÉLETERŐ-NÖVELŐ CSOMAG: 1 grátisz alkalom és 4 x 20% kedvezmény - 32 000 Ft 

5 db 60 perces coaching ülés (on-line segítő beszélgetés), melyből 1 alkalom ajándék, 4 alkalom 20% -os kedvezményt tartalmaz. Ára - 54 000 Ft

HALADÓ ONLINE ÉLETERŐ-NÖVELŐ CSOMAG:                     1 ajándék alkalom és 9 x 30% kedvezmény - 63 000 Ft

10 db 60 perces coaching ülés (online segítő beszélgetés ), melyből 1 alkalom ajándék , 9 alkalom 30% -os kedvezményt tartalmaz.  Ára: 94 500 Ft;

A kedvezmény az első ajándék alkalom után történő egyösszegű befizetés esetén vehető igénybe.

GYORS HATÁS A HEALYVEL

"Édesanyám évek óta nem mozdul ki az udvaráról. 10 éve javasolták neki a térdprotézist, mély depresszióban szenved és alvászavarokkal küzd. A 3. kezelés után megállapította, hogy a fájdalmai jelentősen csökkentek és már nem uralkodik el rajta a pánik, ha ki kell mozdulnia otthonából. Ma már ő telefonál és kéri a HEALY frekvencia terápiát." 

"Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém!™ "

"Már évek óta rendszeresen adok és kapok bars kezelést és az életem, pontosabban az életről alkotott nézőpontjaim fellazultak, a megengedésem a környezetemmel, a történésekkel kapcsolatban folyamatosan nő. Rendszeressé váltak azok az élethelyzetek, amikor valamit még annál is jobban kapok meg, mint ahogyan azt el tudtam volna képzelni."

Válj a saját életed művészévé

Sok mindent tanítottak nekünk az iskolában, csak azt nem, hogy hogyan tudjuk az életünket teremteni, hogyan lássunk rá az életünket tudattalanul irányító szokásainkra, vagy az ismétlődő válsághelyzeteink okára. Az "életkerék", az "ítéld meg felebarátodat", a "tudattérkép", a "célfa"stb... gyakorlatok által egy biztos talapzatot építhetünk, mely által nap-mint nap egyre több pillanatban éljük meg a katarzisok sorozatát, s felfedezzük azt a művészt, akik valójában vagyunk.

© 2021 Gali Mónika - turisztikai élmény-szakértő;
e-mail: matyas21vendeghaz@gmail.com
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el